Wat doen wij met Audio Note kits (ANK)

Bij Simply Audio krijgen wij steeds vaker vragen naar de Audio Note Kits. Helemaal terecht want het zijn fantastisch klinkende producten, of het nou een DAC is, een Phonostage of twee 300B monoblokken. Maar, hoe werkt dat dan? Wat doet Simply Audio met die kits?

Wel, wij leveren geen AN kits, wij bouwen ze alleen! 

Dat voor diegene die dat niet zelf aandurven of kunnen. Ben je ervaren met (zilver) solderen en kan je een goede soldeerverbinding maken, ontneem het genot dan niet je eigen apparatuur te bouwen. 

Heb je nog nooit eerder gesoldeerd, laat het dan aan ons over. Er staan hoge spanningen op buizen apparatuur en daar wil je geen risico mee lopen. Voor jou als persoon niet tijdens het bouwen, maar ook tijdens het gebruik van de apparatuur als het eenmaal speelt.. Een verkeerde soldeerverbinding kan in het ergste geval brand veroorzaken en zorgt er ook voor dat de kit niet optimaal klinkt… Dus neem geen risico als je niet bekend bent met electronica en solderen. (zeker niet bij buizen apparatuur).

Simply Audio geeft 2 jaar garantie op kits die door ons gebouwd zijn. Voordat we de kits afleveren na assemblage gaan ze 2 weken op duurtest, worden ze afgeregeld (B+) en beoordeeld op klank.

Kosten?.. Slechts 650 euro incl. BTW voor een kit.. Daar krijg je een uitstekend gebouwde kit voor terug en 2 jaar garantie zodat je je geen zorgen hoeft te maken of het allemaal wel goed gaat en klinkt zoals het zou moeten klinken. 

Wij bouwen deze kits al vanaf 2003 dus mag ik zeggen dat we ruime ervaring hebben met deze kits.. Die 2 jaar garantie geven we niet voor niks. Wij staan er achter.. Ook voor upgrades kunnen wij adviseren.

Wat we NIET doen, is een kit spelend maken voor mensen die eerst zelf begonnen zijn, er niet uitkomen, rook hebben ontwikkeld en dan komen aankloppen. Daar kunnen we geen garantie op geven.

P.S. Binnenkort hebben de Integrated EL34i kit en een Kit 1 SE 300B staan zodat een demo vooraf mogelijk is voor serieus gegadigden..

https://ankits.smugmug.com (Gallery)
https://www.audionotekits.com (Website)