Audio Note

Wanneer bent u voor het laatst volgeschoten tijdens het luisteren naar uw favoriete muziek?

audio-note-logo-primary

Al meer dan 20 jaar is het merk Audio Note onze persoonlijke favoriet als het aankomt op het weergeven van muziek. Dat is dan ook de reden waarom Simply Audio dealer is van dit bijzondere merk.

Onze eerste kennismaking met Audio Note stamt begin de jaren 90. Via Ed de Jong (toenmalig importeur) kwam ik in aanraking met Audio Note producten. Ik weet nog dat ik tegenover een set Audio Note E speakers zat in de luisterruimte van Ed en er een compleet podium ontstond, met een zangeres achter een microfoonstandaard. Zelfs de microfoonkabel getwist om de standaard kon je bij wijze van spreken volgen tot waar deze van het podium afliep..

Niet lang daarna bouwde ik mijn eerste Audio Note Kit, want op jonge leeftijd zijn de financiële middelen onvoldoende om een “echte” Audio Note versterker te bemachtigen.. In 2003 was ik werkzaam bij het Audio Note Auditorium in Rijswijk.. Aldaar heb ik een hoop ervaring opgedaan met de Audio Note producten, van level 0 tot level 5.. Ik herinner mij nog de vele late luisteravonden die we daar hadden met een Ongaku, de M8 pre en Dac 5 Signature.. Onvergetelijk..

Naar mijn bescheiden mening is Audio Note als enige in staat de emotie die in muziek verborgen zit hoorbaar te maken. Dit maakt het voor u mogelijk uw favoriete muziek niet alleen te beluisteren, maar te beleven zoals de muzikanten dat deden op het moment van de opname.

Of het nu gaat om de betaalbare OTO SE versterker, een van de bekende non-oversampling dac’s of een kostbare M8 voorversterker, in iedere prijsklasse is Audio Note apparatuur in staat de zo belangrijke emotie steeds beter hoorbaar te maken.

Graag laten we u met alle plezier horen wat we hiermee bedoelen. Indien u kennis wilt maken met de magie van Audio Note, maakt u dan snel een afspraak voor een demonstratie. Neem dan vooral uw favoriete muziek mee, want daar gaat het immers om.

Telefoon 079-888 04 71 of e-mail: dimitri@audionote.nl

m9_phono_01

When we at Simply Audio listen to music, we want to be moved by what we hear, to feel an emotional connection to that music. Otherwise why listen?

galleryc-audio-note-tt2-1-1024x681

Audio Note TT-2 draaitafel + AN Arm Three v2

Audio Note Cobra

Audio Note Cobra

Audio Note OTO Phono SE Signature