ANK

legend_300b_009

Audio Note Legend mono-block

Audio Note Kits (ANK)

Goede buizenapparatuur is vaak kostbaar. Een alternatief voor een kant-en-klaar / af-fabriek product, kan dan ook een Audio kit zijn. Dit zijn producten die u zelf eerst moet bouwen. Er zijn zeer goede kits op de markt. Vaak vergelijkbaar met de af-fabriek-producten, alleen vele malen goedkoper.

Zelf hebben wij hele goede ervaringen met kits van het merk Audio Note. Met een Audio Note kit (ANK) haalt u de Audio Note klank én kwaliteit in huis voor een fractie van prijs van de af-fabriek-producten.

Laten bouwen

Niet iedereen is in staat om zelf een Audio kit te bouwen. Buizenversterkers werken nu eenmaal met zeer hoge spanning en veel mensen zien daarom tegen de bouw op. Niet geheel onterecht. Je moet weten waar je mee bezig bent en een fout kan heel vervelende, mogelijk levensgevaarlijke gevolgen hebben. Bovendien ben je als muziekliefhebber op zoek naar een betrouwbaar apparaat, liefst met garantie. Om deze redenen laten veel mensen de kits links liggen.

AN Kits Dac 5.1, Mentor Pre-amp & L5 phonostage

Maar wat als je een kit voor een geringe meerprijs kunt laten bouwen? Gebouwd door een gekwalificeerd persoon die weet wat betrouwbaar solderen en assembleren inhoudt. Simply Audio heeft ruime ervaring met het bouwen van AN kits en kent de valkuilen als geen ander. Bovendien geven wij 2 jaar garantie op door ons gebouwde audio kits. Kosten, 650 euro  per kit.. Uw schaft de kit zelf aan en laat hem door ons bouwen. Dan krijg u een veilig product en 2 jaar garantie op de bouw daarvan.

DAC2_1Front4

Audio Note Dac kit 2.1x

mikepq

Kit 1 in aanbouw

Er zijn veel mooie producten als kit verkrijgbaar. Niet alleen buizenversterkers, maar bijvoorbeeld ook DA-converters, Pre amp of  Phonostages. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de vele mogelijkheden op de website van Audio Note Kits. Hier treft u niet alleen de bekende (maar laag vermogen) 300B SET versterkers aan, maar bijvoorbeeld ook zeer betaalbare hoogvermogen EL84 & EL34 mogelijkheden.

Er is al een Audio Note Kits versterker of DAC verkrijgbaar voor rond de € 1.250,= (e.e.a. afhankelijk van de wisselkoers)

Custom Uiterlijk

Het uiterlijk van een kit is vaak aan te passen aan de wensen van de toekomstige eigenaar. Of u nu de voorkeur geeft aan rustig zwart, houtnerf of blinkend chroom, veel is naar wens aanpasbaar, waardoor uw wel een heel uniek product in huis haalt. Onderstaande foto’s geven enkele voorbeelden weer.

chrome3

Kit1-10-head-photo