ANK

legend_300b_009

Audio Note Legend mono-block

ANK

Goede buizenapparatuur is vaak kostbaar. Een alternatief voor een kant-en-klaar / af-fabriek product, kan dan ook een Audio kit zijn. Dit zijn producten die u zelf eerst moet bouwen. Er zijn zeer goede kits op de markt.

Zelf hebben wij hele goede ervaringen met kits van het merk ANK, voorheen Audio Note Kits. De samenwerking is echter be-eindigt en ANK is nu niet meer verbonden met Audio Note UK.

Laten bouwen

De uiteindelijke klankkwaliteit van een kit hangt af van de skills van de bouwer.. Slechte soldeerverbindingen komen de klank niet ten goede en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Niet iedereen is in staat om te solderen, laat staan zelf een goed klinkende Audio kit te bouwen. Buizenversterkers werken nu eenmaal met zeer hoge spanning en veel mensen zien daarom tegen de bouw op. Niet geheel onterecht. Je moet weten waar je mee bezig bent en een fout kan heel vervelende, mogelijk levensgevaarlijke gevolgen hebben. Bovendien ben je als muziekliefhebber toch op zoek naar een betrouwbaar apparaat, liefst met garantie. Om deze redenen laten veel mensen de kits links liggen. En dat is ergens zonde.

AN Kits Dac 5.1, Mentor Pre-amp & L5 phonostage

Maar wat als je een kit voor een geringe meerprijs kunt laten bouwen? Gebouwd door een gekwalificeerd persoon die weet wat betrouwbaar solderen en assembleren inhoudt. Simply Audio heeft ruime ervaring met het bouwen van ANK kits en kent de valkuilen als geen ander. Bovendien geven wij 2 jaar garantie op door ons gebouwde audio kits. Kosten, 750 euro per kit.. Uw schaft de kit zelf aan, handeld de transport en douane kwesties zelf af, en laat hem door ons bouwen. Dan krijg u een veilig product en 2 jaar garantie op de bouw daarvan.

DAC2_1Front4

Audio Note Dac kit 2.1x

mikepq

Kit 1 in aanbouw

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn veel mooie producten als kit verkrijgbaar. Niet alleen buizenversterkers, maar bijvoorbeeld ook DA-converters, Pre amps of  Phonostages. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de vele mogelijkheden op de website van ANK. Hier treft u niet alleen de bekende (maar laag vermogen) 300B SET versterkers aan, maar bijvoorbeeld ook zeer betaalbare hoogvermogen EL84 & EL34 mogelijkheden.

 

chrome3