Nieuwe recensie van een klant (Try before you buy)

Van een klant kregen we een mooie recensie toegezonden met zijn luister ervaringen tussen de Simply Audio Cadenza en de Black Rhodium Quickstep

R. Zijlstra
Via het try before you buy programma heb ik de Black Rhodium Quick step én de Simply Audio Cadenza luidsprekerkabels bij mij thuis mogen uittesten. Zodoende kon ik in eigen setting in alle rust een vergelijk maken. Mijn set bestaat uit een Classé Cap 2100 versterker, Harbeth 30.1 luidsprekers en een Cambridge DacMagic dac.  In combinatie met de set zorgden de Black Rhodium’s voor een wat voller geluidsbeeld, terwijl de Simply Audio’s meer focus gaven met een wat “droger” geluidsbeeld. De Simply Audio’s kwamen naar mijn overtuiging het beste tot zijn recht in de set. Rust, detail en focus. Ik heb 6 meter single wire besteld. Het zijn beide prachtige kabels die verschil maken!