Corona / Covid-19 mededeling.

Het Corona virus dat wereldwijd de ziekte COVID-19 veroorzaakt is helaas al even onder ons.. Voor ons was dat niet direct een reden om hier iets over op de website te zetten.. We hebben namelijk eerst even de kat uit de boom gekeken.. Eerst om zeker te zijn dat we mogelijk zelf klachten kregen en daarmee een besmettingsbron kunnen zijn. 
Tot nu echter. Dus toch een COVID bericht op de website. We merken namelijk een toename in interesse naar onze producten en de vraag bij klanten of wij wel open zijn en bezoek ontvangen.

Simply Audio is gezond.. Het bedrijf en ook de mensen er achter.. Daarom zijn wij gewoon, zoals altijd al, op afspraak open.

Voor demo’s op onze locatie zijn wij dus gewoon beschikbaar. Wij kunnen maximaal 2 bezoekers ontvangen en daarbij met gemak 1,5 meter afstand houden.. Verder volgen wij uiteraard de RIVM voorschriften. Wij wassen onze handen voor uw bezoek en dat kunt u ook doen bij binnenkomst.

Handen geven we nu even niet, maar een elleboog of een pootje is gewoon mogelijk..
Uiteraard verwachten we van u, dat als u een afspraak maakt, u tijdens uw bezoek geen klachten ervaart en ons niet met meer dan 2 personen komt bezoeken.

Kortom, u bent als vanouds welkom, voor uw modificatie, reparatie, of om een van onze merken te komen beluisteren.. De koffie smaakt als vanouds en de demoset klinkt ook tijdens deze rare tijden zoals we gewend zijn.. Niet alles veranderd gelukkig..

Met deze mededeling willen we de eventuele twijfel (die enkele klanten aangaven) wegnemen.. We zijn open en het kan volgens de RIVM aanwijzingen..

Kortom, u bent gewoon welkom en veilig bij Simply Audio..

Dimitri van Hoven – Eigenaar Simply Audio.