Audio Note

Simply Audio is also an official Audio Note dealer in the Netherlands. Because of this, our text continues in Dutch.

audio-note-logo-primary

Wanneer bent u voor het laatst volgeschoten tijdens het luisteren naar uw favoriete muziek?

Al meer dan 15 jaar is het merk Audio Note onze persoonlijke favoriet als het aankomt op het weergeven van muziek. Dat is dan ook de reden waarom Simply Audio dealer is van dit bijzondere merk.

Naar onze bescheiden mening is Audio Note als enige in staat de emotie die in muziek verborgen zit hoorbaar te maken. Dit maakt het voor u mogelijk uw favoriete muziek niet alleen te beluisteren, maar te beleven zoals de muzikanten dat deden op het moment van de opname.

Of het nu gaat om de betaalbare OTO SE versterker, een van de bekende non-oversampling dac’s of een kostbare M9 voorversterker, in iedere prijsklasse is Audio Note apparatuur in staat de zo belangrijke emotie steeds beter hoorbaar te maken.

Graag laten we u met alle plezier horen wat we hiermee bedoelen. Indien u kennis wilt maken met de magie van Audio Note, maakt u dan snel een afspraak voor een demonstratie. Neem dan vooral uw favoriete muziek mee, want daar gaat het immers om.

Telefoon 079-888 04 71 of e-mail: dimitri@audionote.nl

m9_phono_01

When we at Simply Audio listen to music, we want to be moved by what we hear, to feel an emotional connection to that music. Otherwise why listen?

galleryc-audio-note-tt2-1-1024x681